Art Anzix Kulturális rendezvények Családbarát programok Irodalom, képzőművészet (archív) Határon túli művészet (archív) Koncertek (archív) Rólunk
Beszélgetés Kopácsi Krisztinával
Kulturális rendezvény

Online

2021.02.11. 19:00

Vissza

AZ ART ANZIX SZÍNHÁZ EGYESÜLET SZERETETTEL MEGHÍVJA ÖNT ONLINE RENDEZVÉNYÉRE

Beszélgetés Kopácsi Krisztinával Sötét múlt című regényéről


Időpont: 2021. február 11. 19:00 (csütörtök)
A szerzővel Gálla Edit beszélget
A rendezvényre az alábbi linken lehet csatlakozni: Zoom szoba

“Egy vagyonos és jóképű férfi. Egy szegény, de csodaszép lány. Az esély, hogy valaha is találkozzanak, egy az ezerhez. A sors mégis úgy dönt, hogy egy véletlen baleset eredményeképp keresztezzék az útjaik egymást. Alex és Stephanie között lassan lángra lobban a szerelem, ám kapcsolatukat egyre durvább fenyegetések árnyékolják be. […] Túléli-e a kapcsolatuk a napvilágra bukkanó titkokat? Vajon képes lesz-e Stephanie megbirkózni a szörnyű igazsággal és a feltáruló családi tragédiával?” (fülszöveg)

“[…] a legjobban azokat a történeteket szeretem, amiben van egy kis csavar a végén. Mindig is csodáltam az írókat, hogy hogyan képesek a semmiből ilyen nyakatekert, vagy éppen szívbemarkoló történetet alkotni. Sohasem gondoltam volna, hogy egyszer én is fejest ugrom ebbe a világba. […] Aztán 2018 őszén egy hirtelen jött sugallatra elkezdtem írni a Sötét múltat, és amint leütöttem az első betűt, már tudtam, igaz szerelem szövődött az írás és én köztem. Sok-sok átírás és újragondolás után nyerte el azt a formáját a regény, ahogy megjelent 2020 nyarán. Számomra az írás mágia. A bennünk szunnyadó gondolatok, vágyak és érzések mondatokká, a mondatok pedig történetté állnak össze az üres papírlapokon. Mi ez, ha nem varázslat?” (Kopácsi Krisztina)